reede, 31. august 2007

Tegus nädal

Me oleme sellel nädalal lausa kolm korda kokku saanud. Esiteks oli teisipäeval Heateo koolitus kommunikatsioonist, kus saime teada, et enesekindlus ja esinemisjulgus meil veel puuduvad, kolmapäeval pidasime pakilist koosolekut, kus arutasime just sedasama vajakajääki meie oskustes, ning täna kohtusime taas, et jõuda veel segastes asjades selgusele.

Üldiselt on seis hetkel selline, et võib natuke rahulikumalt hingata. Muidugi on veel palju teha, aga kiirem periood on loodetavasti möödas. Ruumide osas on kirjad saadetud ning Leene on ka enamikke kohtadesse helistanud, plakatitesponsor on leitud, foorumteatri paigutusest oma prioriteetide nimistusse räägitud ning meil on võimalus veel toetust saada. Lisaks saame pühapäeval kokku oma tulevase juhendajaga. Selgusetu on veel see, millisel kuupäeval meil koolitus toimub, kuid üldiselt on kõik pakilised asjad tehtud. Panime paika ka esimese ürituse kuupäeva, mis on 19. oktoober. Põhiliseks murepunktiks ongi ruumid, mis loodetavasti saab järgneval nädalal lahendatud.
Nüüd on tähtis panna paika ürituste kava ning teha proove, et meie üritused ka sisu poolest suurepärased oleksid. Selleks hakkame nädalas korra kohtuma ning harjutama, arvatavasti saab selleks päevaks reede. Täpsemalt selgub järgmisel nädalal.

Varsti valmib ka meie koduleht, mille eest tuleb tänada Raiti, kes nõustus meid sellega aitama. Seega hoidke silm peal lehel http://foorumteater.net , kuna varsti on seal põnevat infot tohutustes kogustes. ;)

Head koolialgust kõigile!

Kommentaare ei ole: