laupäev, 26. aprill 2008

Tsupa-tsups

Täna on pronksöö 1.aastapäev. Eile üritasime meie targa näoga teha üritust Hirvepargis, aga mis te arvate, mis välja tuli?
Pudru ja kapsad. Olime just lõpetamas oma etendust, kui meie juurde jalutasid kaks politseinikku. Mõlemal tõredad ja ärritatud näod peas, nad isegi ei olnud valmis rahulikult asja arutama. Niisiis paluti meil peale kottide saputamist lahkuda. 3 minutit anti selleks aega. Meiega oli kaasas aga Mihkel, kes ei tahtnud asja nii jätta. Ta uuris ja puuris ja vihastas korravalvureid ja lõpuks pidi ta oma dokumente näitama ja arvatavasti tema nimi kirjutati ka üles. Politseinikud arvasid vist, et avalik foorum tähendab linna heaolu jaoks kuidagi kurja kuulutavalt.
Lõpuks võtsime oma kompsud ja kadusime Shnelli tiigi äärde. Seal meid enam ei segatud ja meie ei seganud teisi.

Nüüd aga üritusest endast. Põhiliselt oli tegemist kavavälise katsetusega. Suurepärane foorum tekkis peale sekeldusi politseiga, me oleks pidanud seda ära kasutama ja tekitama pildid või isegi algelise loo, kuid rahvas ei tahtnud liikuma hakata kuidagi. Aga see selleks, vähemalt said kõik rääkida oma lugudest politseinikega, nii halbadest kui headest.

Tegime ka üle pika aja etenduse. Külalisesinejaks oli Jarko Kraht! Wuhooou!
Hakkasin juba natuke halbades toonides rääkima, aga praegu meenus Mihkli ürlus, et ükski foorumteatri katsetus ei saa olla läbi kukkunud või halb. Kogemused on kõik ja igaüks on erimoodi hea.

Kõige rohkem oli meil, korraldajatel, kahju vist sellest, et Leene, Britta ja Merka olid valmis seadnud suurepärase maasikumängu ja need lipikud-lapikud jäid kõik nüüd Hirveparki. Õnneks aga nad ei jätnud asja nii ja mõne aja pärast läks kaks gruppi siiski jooksma Hirveparki! Valmisid lahedad luuletused, räpiretsitatiivid ja auhinnad olid ka ju olemas. Loomulikult kõigile. Ka neile, et Shnelli tiigi ääres kükitasid, vanu aegu meenutasid ja Balti jaamas rasvast kohupiima pirukat ostmas käisid.


14. mail läheme Tartusse. Oliver kutsus. Tahavad õppejõude ja õpilasi ühendada ja üksteist paremini tundma õppida. Mina olen Jokker.(mõttepaus) Jah, mina olen Jokker. Mihkel arvab, et me kõik peaksime Jokkerit kunagi proovima ja see on suurepärane võimalus algust teha.

Jätkub...

Kommentaare ei ole: