kolmapäev, 30. mai 2007

Kirjutab: Kelli!!

Viimaks jõuavad ka minu vaimusünnitised siia üllasse blogisse. Mind innustas kirjutama Katriini süüdistus, justkui me ei teeks midagi ja oleme palavusel lasknud FoorumTe: endi peast pühkida. Tegelikult on asi nii, et (see küll blogi peamõttest võidike kõrvale), aga enamus meie rühmast on hetkel VANALINNA PÄEVADEL. Tõesti, süüdistus mõneti õigutatud, me pole midagi teinud porganditega, kuid meil ei ole aega just üleliia. Katriin, tunnen sulle kaasa, sa ei saagi vanalinna päevadele tulla. Siin on väga palju teha ja näha ja kui Raekoja platsile sattuda, siis raudselt topitakse pihku ka VLP kava ning OSIs neljapäeva õhtul sündinud unenägudepüüdja toob kõigile ööbijaile suurepäraseid unenägusid.
Mul on meie kõigi pärast väga hea meel ja eriti suured tänud Katriinile, kes oli nii tubli ja võttis rahataotlemise oma tööülesannete hulka.


Teeme mõne koosoleku varsti, palun! Mul ei ole midagi mõistliku kirjutada, kui me ruttu kuskil pargis kokku ei saa. Iseenesest võiks ju eelmisest ka kirjutada veel mõnd järelmälestust, aga pildid on selle kirjeldamiseks liigilmekad ja niikuinii seal ei olnudki muud, kui piltide tegemine.

Kommentaare ei ole: