esmaspäev, 21. mai 2007

Tänane koosolemine tatiga ja tatita

Kirjutab:Katriin

Heiheihei
Mina olen siis Katriin, projektiga kõige viimasena liitunud liige. Küll aga ei tunne ma en mahajäänuna, kõik on mind väga hästi vastu võtnud.
Seda näitab ka meie tänane koosolek, millest sai miski muu kui koosolek. Põhieesmärgiks oli PUU ehk tegevusplaani tegemine. See aga sai meie koosviibimisel sekundaarseks. Ilm oli ju suurepärane ja meel hea ning tolle NÜRI töö andsime Kelli õlgadele.
Töö oli siis seljatatud ja meid ootas ees uute terminite välja mõtlemine. Tänaseks suuurimaks leiutatud terminiks oli madestumine, mis on ka meie sõnavaras juba käigus.
Samuti suutis Kelli öelda päeva parima lause. Kelli võtab kotist taskuräti, avab selle ning lausub:" Tekkis küsimus, kuhu tatt sai." Järgneb meeeeletult pikk naerupaus. Kelli tõstab kotist välja uue rätikukese: " Aa, siin on hoopis."
Selle paari tunni keskmes oli loomulikult ka Britta vallatu seelik, kellele meeldis lendu tõusta. Jaaa me ei saa ka unustada linde! Britta taasavastas enda jaoks linnud, niiet minu kaameras on siis paarkümmend kajaka ja varblase pilti. Ei saaks öelda, et Brittal pole annet. (Homme varustan meid ka fotomaterjalidega)
See oli siis väga lühike ja kokkuvõtlik kirjeldus meie "koosolekust".
Kindlasti Kelli täienda seda ja räägi omapoolsetest mõtetest tänasest!

Kommentaare ei ole: