esmaspäev, 15. oktoober 2007

Creativity squared

Mida teha, kui sa tead, et planeeritud plakatid trükikojast ei jõua mitte mingil juhul esmaspäevaks valmis, aga ometi on reklaami nii hädasti vaja? Sellisel juhul võtad sa appi oma kunstnikest sõbrad, lased neil teha nädalavahetusel veidi loometööd A3 paberile ning esmaspäeval teed meistriteosest 20 koopiat.
Täna käisid Katriin ja Merilin koolides. Väidetavalt oli see niivõrd raske ja kurnav, et tekkis suisa nõudlus joogipauside järgi. Siiski jõudsid nad ära käia päris mitmes koolis ja niisama vahvas kohas: Gustav Adolfi Gümnaasium, Tallinna Reaalkool, Tallinna Humanitaargümnaasium, Tõnismäe Reaalkool, Kanutiaia Noortemaja, Kohvicum. Lisaks viis Kelli täna plakatid Kullosse ja Kristiine noortekeskusesse. Kui jõuab, siis homme jõuame läbi käia ka VHK-st ning mõnest muust koolist, mis lausa karjub meie plakatite järgi.
Tasapisi hakkab kohale jõudma, et see nädal jõuab kõik lõpule. Olgu, mitte päris lõpule, õigemini saab kogu asi hoopis uue alguse, aga mingit lõppu tähistab reede kindlasti. Sest nüüd ei ole see kõigest planeerimine, ettekujutamine, unistamine - sellest saab midagi reaalset. Kohati uskumatu, samas ülim kergendustunne. Nüüd on vaja ainult registreerijaid, registreerijaid, registreerijaid.

(PS! Meil on ruumid. Teatrilabor. Jah, just nimelt see mõnus keldriruum Kaarli puiestee 9)

Kommentaare ei ole: