neljapäev, 4. oktoober 2007

Rutiiiiiin

Vahepeal on toimunud jälle palju kokkusaamisi ja proove ning isegi fotosessioon. Nagu ühe koha peal tammuks, koguaeg ainult arutamine toimub. Pool aastat oleme kokku saanud tihedalt ja arutanud ja kirjutanud midagi. Ei ole sellist tunnet, et see kirjutamise osa kahe nädala pärast läbi saab! See lõpp on kohe nii lähedal, et mul tuleb kohe hirm nahka, et varsti on 19. oktoober, meie üleni närvis, ootamas inimesi foorumteatrit tegema. Ma parem ei heieta rohkem selle ümber, et kohe varsti on näha meie arutamiste ja proovide ja kirjutamiste vilju.

Eelmine reede oli Tõnu Tunneliga, muheda EKA tundengiga fotosessioon. Käisime rüüstasime Westholmis üht klassiruumi! Alguses oli raske käima saada end, aga lõpuks laabus kõik väga hästi.

Teisipäeval saime kokku Sõnaseppadega, kes meile plakatid teevad. mina, Leene ja Britta saame rääkida mitmeid seiklusi bussikontrolöridega ja Viimsi vallaga.

Meie liitlane Marit on paaril kokkusaamisel käinud:) Rita liitus meiega, Vitali käis piilumas. Oleme saanud neli vene rahvusest osalejat esimesele üritusele, NPNK uudiskiri läks laiali 60 000 noorele.

Nüüd loetledes asju, mis vahepeal juhtunud on, ei olegi see enam nii rutiine, täitsa põnev lausa:)

Kommentaare ei ole: